HABER BAŞLIKLARI

15th European Head and Neck Course

Usm International Head & Neck Cadaveric Dissection 2023

Duyuru

Baş Boyun Kanserleri Derneği tarafından düzenlenecek olan Baş Boyun Kanserleri Güz Okulu 9 Eylül 2023 tarihinde Radisson Blu Otel Trabzon’da gerçekleştirilecektir.

Duyuru

Baş Boyun Kanserlerinde Tıbbi Beslenme Tedavisi: Multidisipliner Yaklaşım toplantısı 19 Haziran 2023 tarihinde Altunizade Mercure Hotel’de gerçekleştirilecektir.

Duyuru

8. Multidisipliner Baş Boyun Kanserleri Kongresi 20 - 21 Mart 2023 tarihleri arasında Nirvana Cosmopolitan Hotel Antalya’da gerçekleştirildi.

Duyuru

Avrupa Baş Boyun Kanserleri Kongresi (EHNS) Lizbon da 8-11 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Kongrede Prof. Dr. Şefik Hoşal 4 yıllığına tekrar EHNS genel sekreteri ve yönetim kurulu üyesi olarak seçildi. Ülkemizden konuşmacı olarak Prof. Dr. Levent Soylu, Prof. Dr. M. Hakan Korkmaz yer aldı.

Duyuru

We are pleased to announce that 7th World Congress of the International Federation

International Federation Of Head And Neck Oncologic Socities

International Federation Of Head And Neck Oncologic Socities

7. Multidisipliner Baş Boyun Kanserleri Kongresi

7. Multidisipliner Baş Boyun Kanserleri Kongresi, 10 - 13 Şubat 2022 tarihleri arasında Nirvana Cosmopolitan Kongre Merkezi, Antalya'da gerçekleştirilecektir.

Baş Boyun Kanserleri Multidisipliner Tümör Konseyi

Baş Boyun Kanserleri Multidisipliner Tümör Konseyi etkinliği, 11 Ocak 2022 tarihinde Point Hotel Çukurambar, Ankara'da gerçekleştirilecektir.

Baş Boyun Kanserleri Multidisipliner Tümör Konseyi

Baş Boyun Kanserleri Multidisipliner Tümör Konseyi, 28 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir.

4th International Symposium on HPV Infection in Head and Neck Cancer

Baş Boyun Kanserleri Derneği